קוראים לי עמית מלכה, בת 18 לומדת במקיף רבין באר שבע, תפקידי בפרויקט הוא מפיקה אודיו-וויזואל. כחלק מפרויקט במגמת תקשורת בחרתי לחקור את המצב הביטחוני בדרום ובעוטף עזה בפרט. הנושא שלי מתקשר להומור ובמסגרת הנושא ראיינתי נערה מעוטף עזה שלקחה חלק בקליפ סתירה על כל המצב. בחרתי בתת נושא זה משום שראיתי את הקליפ שתושבי מועצה אזורית אשכול הכינו והוא עורר בי הרבה מחשבות. רציתי לדעת ולחקור איך בני הנוער מתמודדים עם המצב הקשה ומה הדרכים שלהם לברוח ולהירגע.
קוראים לי רותם אבשלומוב, בת 18 לומדת במקיף רבין באר שבע, תפקידי בפרויקט הוא עורכת ראשית. בחרתי לעסוק במציאות החיים של התושבים בעוטף עזה משום שהיה לי חשוב לחשוף את ההתמודדות היום יומית של התושבים עקב המצב הביטחוני הקשה לכמה שיותר אנשים גם מהמרכז והצפון ולהעלות את הנושא לסדר היום הציבורי והתקשורתי כי לדעתי רק בזכות העלאת מודעות והתגייסות של כל אזרחי המדינה אנו נביא לשינוי משמעותי שהיה צריך לקרות כבר מזמן.
קוראים לי לירון פרץ, בת 18 תלמידת י"ב, במקיף "רבין" באר שבע. תפקידי בפרויקט הוא כתבת ועורכת לשונית. בפרויקט זה בחרתי להראות מה המדינה שלנו עושה, או לא עושה על מנת לשפר את המצב בעוטף עזה. שנים ארוכות התושבים בעוטף מתמודדים עם שגרת חיים קשה מאוד, בה פחד תמידי והסכנה לפגיעה פיזית ונפשית הוא דבר שבשגרה. בחרתי לעסוק דווקא בנושא זה כדי בעצם להראות, שהמדינה שלנו לא עושה מספיק כדי להביא לסיום המצב הביטחוני הקשה בעוטף. מטרתי העיקרית היא להעלות את הנושא לסדר היום כדי להביא לשינוי מהותי ולעורר את השאלה: האם המצב הביטחוני הקשה היה במרכז, השינוי היה מהיר יותר?
קוראים לי הדר שחר, בת 18 תלמידת יב' במקיף רבין ב"ש. הנושא שבחרתי הוא טרור בארץ ובעולם, תוך כדי שאני מספרת את הסיפור האישי שלי, וחוויה שחוויתי כשהייתי בפיגוע בבורגס בשנת 2013. בחרתי לראיין את אבא שלי, שמספר מנקודת מבטו את ההשלכות של הטרור.
קוראים לי מאור ראך, בת 18, תלמידת יב' במקיף רבין ב"ש. אני בחרתי לעסוק בנושא הסיקור התקשורתי של הטרור בישראל בעולם. אני בחרתי בנושא שקשור לסיקור של התקשורת העולמית את הטרור בישראל, ובעיקר בעוטף עזה. בעבודה זו בחרתי להראות את הפער בין המציאות, לבין הסיקור שלה בתקשורת העולמית.